Sport

Roddmaskin test

roddmaskinNär jag var yngre så brukade jag ofta vara ute med min familj och segla. Efter segelbåten så drog vi en liten eka som vi barn kunde leka med när vi hade lagt till för ankring. Tidigare hade jag haft en fin gummibåt som tyvärr blev stulen och fick nu nöja mig med en eka.

Så här i efterhand var det tur för då föddes ett av mina stora intressen: att ro! Det kan låta konstigt men jag brukade ro mina föräldrar och kompisar fram o tillbaka när vi skulle till olika öar och när jag pluggade på Colombia university i USA så gick jag med i roddteamet. Det var hur roligt som helst men när jag flyttade tillbaka till Sverige var jag tvungen att hitta ett alternativ.

Jag kan varmt rekommendera en roddmaskin oavsett om du gillar att ro eller inte. Det är otroligt bra för ryggen och passar perfekt om du ofta sitter vid datorn och har en dålig hållning.
I Sverige kalla klimat är också en roddmaskin perfekt om du väljer att ha den hemma. Har du nära till gymmet så har de allra flesta gym nuförtiden också en roddmaskin.

De här roddmaskinerna har jag testat:
PowerMaster Roddmaskin – Kostar cirka 2500kr – En bra och stabil roddmaskin som inte går av för hackor
Oxford roddmaskin – lite billigare maskin som kostar 2000kr ungefär. Tycker att den är ungefär lika bra som PowerMaster.
Roddmaskin R600 – Den här är grym! Kan varmt rekommenderas! Lite dyrare men väl värt pengarna!

Du kan köpa de här maskinerna i de allra flesta online butikerna eller på typ Intersport och liknande.

About the author

artoo