Hur du stänger av synkronisering / synk av bokmärken i Google Chrome
För att stänga av Google Chrome bokmärkens synkoriseringen gör du följande: 1. Tryck på den sträckande Google Chrome-knappen längst upp till höger i Chrome. 2. Tryck på ”Inställningar” 3. Under…