Hur du stänger av synkronisering / synk av bokmärken i Google Chrome

by Artoo on 2013/01/09

För att stänga av Google Chrome bokmärkens synkoriseringen gör du följande:

1. Tryck på den sträckande Google Chrome-knappen längst upp till höger i Chrome.
2. Tryck på “Inställningar”
3. Under “Logga in”, välj “Avancerat”
4. I Dropdown menyn välj “Välj vad som ska synkoriseras”
5. Avboka “Bokmärken”
6. Tryck på “OK” för att spara

Klart!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: