Hälsa

Prylar och aktiviteter för kärlekspar

Written by artoo

Det finns alla möjliga prylar och aktiviteter för förälskade par. Vare sig du letar efter något som kan pigga upp ditt förhållande eller bara vill hitta ett sätt att visa din partner hur mycket du bryr dig om honom eller henne finns det definitivt något för dig.

Ett bra alternativ är ett massagekit för par. Detta kan vara ett utmärkt sätt att koppla av tillsammans och knyta band över något nytt. Det finns också alla möjliga andra roliga parlekar och aktiviteter som kan hjälpa er att få kontakt med varandra på ett djupare plan. Är ni intresserade av olika fetischer kolla då in Taboo.

Oavsett vilka intressen ni har finns det säkert någon form av pryl eller aktivitet som tilltalar er båda. Så var kreativ och ha kul att utforska alla olika alternativ!

Tips på olika prylar för par

Här är bara några av de olika prylar som du kanske vill överväga att kolla in inför nästa dejtkväll.

1. En projektor för smarttelefoner: Om du och din partner älskar att titta på film tillsammans men inte alltid har tid (eller utrymme) att sätta upp en storbildsskärm, kan en smartphoneprojektor vara ett bra sätt att ta med bioupplevelsen direkt in i vardagsrummet. Bara ställ in telefonen på projektorn och börja streama din favoritfilm.

2. En uppsättning trådlösa hörlurar: Dessa är bra för par som vill kunna lyssna på sin egen musik medan de gör andra saker, som att träna eller laga mat. Ni behöver inte längre bråka om vilken låt som ska spelas härnäst!

3. En Bluetooth-högtalare: Detta är perfekt för par som älskar att underhålla, oavsett om ni bjuder några vänner på cocktails eller står värd för en stor fest. Det är bara att sätta igång med låtarna och låta alla njuta av ljudet trådlöst.

4. En smart hubb för hemmet: Om du och din partner alltid glömmer att släcka ljuset eller justera termostaten kan en smart hubb för hemmet hjälpa till göra ditt liv lite enklare. Med den här gadgeten kan du styra alla dina smarta hemmet-apparater från en central plats.

5. En fitness tracker: Om ni alltid försöker motivera varandra att vara mer aktiva kan en fitness tracker vara ett bra sätt att hålla sig på rätt spår. Många fitness trackers har också funktioner som sömnmätning och pulsmätning, så att ni kan se till att ni båda får ut det mesta av era träningsrutiner.

6. En personlig assistent: Om ni båda har ett fullspäckat schema kan en personlig assistent hjälpa till att hålla saker och ting organiserade och smidigt. Från att boka möten och skicka påminnelser till att beställa matvaror och boka resor – en bra personlig assistent kan ta hand om alla de små detaljerna så att du kan fokusera på att njuta av er tid tillsammans.

7. En digital fotoram: Det här är ett bra sätt att visa alla dina favoritbilder av dig och din partner utan att ta upp för mycket plats. Du kan till och med ställa in ramen så att den roterar genom ett urval av foton så att du alltid har något nytt att titta på.

8. En smart-tv: Om ni älskar att titta på era favoritserier tillsammans kan en smart-tv göra det ännu enklare. Med den här prylen får du tillgång till alla dina streamingtjänster på ett och samma ställe så att du enkelt kan hitta något nytt att titta på. Och med funktioner som röststyrning och inbyggda appar kan du söka efter filmer och program utan att någonsin behöva lämna din bekväma plats i soffan.

About the author

artoo